Inspectie & Onderhoud 

Inspectie en dakonderhoud

Uw dak beschermd u tegen alle weersomstandigheden. Het is belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Door goed onderhoud kunt u de levensduur van uw dak verlengen en heeft u dus veel langer een betrouwbaar dak boven uw hoofd. U kunt bij ons terecht voor zowel onderhoud als inspectie. Tijdens de inspectie wordt er naar de staat van het dak gekeken en wordt er gekeken welke punten reparatie of renovatie nodig hebben. Het laten uitvoeren van een inspectie geeft u niet alleen inzicht in problemen en/of gebreken aan uw dak, maar kan ook voorkomen dat u in de toekomst te maken krijgt met lekkages en/of schade aan uw dak. Onze kosteloze inspectie kan u dus zowel ongemakken als geld besparen! Desgewenst kunnen wij na het bespreken van onze bevindingen een offerte voor u opstellen.

 Neem voor een afspraak vrijblijvend contact op en informeer naar onze voorwaarden!

Wij bespreken ook graag met u de mogelijkheden voor een periodieke inspectie- en onderhoudsbeurt.

Schoorstenen

Het renoveren van uw schoorsteen behoord ook tot onze werkzaamheden. Schoorstenen zijn vaak het hoogste en kwetsbaarste punt van uw dak. Als de bakstenen poreus, beschadigd of niet geïmpregneerd zijn, word het regenwater opgenomen in  de stenen. Bij vorst kunnen de bakstenen kapot vriezen of er kan  waterdoorslag optreden bij langdurige regen. De aansluitingen van de schoorsteen naar het dak worden vaak met lood gemaakt. het renoveren van de loodaansluitingen behoord ook tot onze werkzaamheden, net als het aanbrengen van nieuw voegwerk, repareren/renoveren van de schoorsteenkop en het impregneren van uw schoorsteen.

Stormschade en lekkage

Zijn uw pannen van het dak gewaaid of heeft u lekkage? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zijn snel ter plaatse om uw probleem te inventariseren en indien gewenst snel en vakkundig te herstellen.

 

P. Ter Hark Dakbedekking

Vraag direct een offerte aan

Werkzaamheden

Meer zien, bekijk onze andere projecten!

Adres

Oude Leedeweg 60

2641 NS

Pijnacker

Telefoon

(+31) 06 22 25 20 23

Email

Info@terharkdakbedekking.nl